Simulator

Vi konstruerar &

bygger er simulator

Vi erbjuder simulatorer från projektering till färdig lösning för allt från golf, jakt, flyg, bil till simuleringar för olika scenarier som skall efterlikna en verklig situation/händelse mm.

Simulator för företag och privatbruk.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri konsultation om vad vi kan göra för dig eller ert företag.

Golf

Golf-simulatorer används för att träna och förbättra golfteknik genom att simulera verkliga golfbanor. De erbjuder noggrann återkoppling om sving, bollträff, och avstånd.
Få en offert

Jakt

Jakt-simulatorer skapar en realistisk jaktupplevelse genom att simulera olika jaktscenarier och djurarter. Dessa används för att träna skyttens precision, reaktionstid och förmåga att bedöma avstånd i olika miljöer.
Få en offert

Flyg

Flygsimulatorer erbjuder en exakt representation av flygning för utbildning och underhållning. De används för att träna piloter i allt från grundläggande flygmanövrar till komplexa nödsituationer och avancerade navigationsuppdrag.
Få en offert

Bil

Bil-simulatorer återskapar körförhållanden och används för att träna förare under säkra förhållanden. De kan simulera olika väderförhållanden, vägtyper och trafikscenarier för att förbättra körskicklighet och säkerhet.
Få en offert

Simuleringar för olika scenarier

Dessa simulatorer är designade för att efterlikna specifika verkliga situationer och händelser, såsom räddningsoperationer, nödsituationer, eller industriella processer. De används för att träna personal och förbättra beredskapen i kritiska situationer.
Få en offert

Samarbetspartners

Få en Offert

Välj ditt närmsta kontor nedan för att skapa en förfrågan!

Kontakta oss på vardagar mellan 07.00-16.00 via vår växel eller vår mejl.

Nyheter

June 13, 2024

Semesterstängt fr.o.m. torsdag v.26 till v.29

April 1, 2024

Reportage Gnosjöregionen