Heltid

Försäljning - Utesäljare

Gislaved, Småland
November 6, 2023

Utesäljare hos SM Smart Teknik AB

Som Utesäljare kommer du att ansvara för att marknadsföra och sälja våra teknikprodukter och tjänster till potentiella kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

Prospektering av nya kunder och företag, genomföra möten och presentationer, skapa och underhålla starka kundrelationer, förstå kundernas behov och erbjuda skräddarsydda lösningar & uppföljning av försäljningsmål och kvoter.

Kvalifikationer

Erfarenhet av försäljning och kundrelationer, god kommunikationsförmåga, teknikintresse och kunskap är en fördel, körkort B och tillgång till egen bil.

Erbjudande

Vi erbjuder en spännande möjlighet att arbeta i en dynamisk och växande organisation. Du kommer att ha tillgång till produktsupport och utbildning för att lyckas i din roll. Attraktivt lönesystem och förmåner erbjuds.

Ansökan

Om du är redo att ta din karriär till nästa nivå som Utesäljare på SM Smart Teknik AB,skicka din ansökan och CV till karriar@smartteknik.nu, eller tryck på knappen nedan. Märk ämnesraden med "Ansökan Utesäljare - [Ditt Namn]". Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu!
Er smarta
teknikleverantör.
Läs mer om oss

Om oss

SM Smart Teknik AB är ett växande teknikföretag som specialiserar sig på att leverera innovativa och högkvalitativa tekniklösningar till våra kunder. Vi är dedikerade till att erbjuda de senaste och mest avancerade teknikprodukterna och tjänsterna.