Heltid

Serviceledare

Gislaved, Småland
November 6, 2023

Serviceledare till SM Smart Teknik AB

Som serviceledare kommer du att spela en nyckelroll i vårt team.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

Ledning och koordinering av serviceinsatser inom Smarta hem, säkerhet, ljud & bild samt IoT, personalansvar och utveckling av servicetekniker, kundrelationer och kundsupport, säkerställa att våra jobb uppfyller höga kvalitetsstandarder, rapportering och uppföljning av projekt och arbetsresultat

Krav och kvalifikationer:

-Erfarenhet av teknisk service och underhåll inom något av teknikområdena Smarta hem, säkerhet, ljud & bild samt IoT är meriterande.

-Ledarerfarenhet och förmåga att coacha och utveckla team.

-God kommunikationsförmåga och kundorientering.

-Teknisk kompetens och problemlösningsförmåga

-Körkort B

Vad vi erbjuder:

Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsmiljö där du kan växa tillsammans med företaget. Du kommer att ha möjlighet att påverka och forma serviceteamets framgång inom Smarta hem, säkerhet, ljud & bild samt IoT. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmåner.

Ansökan

Om du är redo att ta din karriär till nästa nivå som Serviceledare på SM Smart Teknik AB, skicka din ansökan och CV till karriar@smartteknik.nu, eller tryck på knappen nedan. Märk ämnesraden med "Ansökan Serviceledare - [Ditt Namn]". Vi ser framemot att höra från dig!

Ansök nu!
Er smarta
teknikleverantör.
Läs mer om oss

Om oss

SM Smart Teknik AB är ett växande teknikföretag som specialiserar sig på att leverera innovativa och högkvalitativa tekniklösningar till våra kunder. Vi är dedikerade till att erbjuda de senaste och mest avancerade teknikprodukterna och tjänsterna.