Heltid

Projektledare

Gislaved, Småland
November 6, 2023

Projektledare hos SM Smart Teknik AB

Som projektledare kommer du att ha en central roll i vårt team. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

Planering och ledning av projekt inom Smarta hem, säkerhet, ljud & bild samt IoT. Budgetansvar och kostnadsuppföljning, Personalansvar för projektteam. Kundrelationer och projektstyrning. Säkerställa att projekten levereras enligt höga kvalitetsstandarder. Rapportering och uppföljning av projektresultat.

Krav och kvalifikationer:

Erfarenhet av projektledning inom teknikområdena Smarta hem, säkerhet, ljud & bild samt IoT. Ledarerfarenhet och förmåga att leda och utveckla projektteam. God kommunikationsförmåga och kundorientering. Teknisk kompetens och problemlösningsförmåga & Körkort B.

Vad vi erbjuder:

Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsmiljö där du kan vara med och driva våra tekniska projekt inom Smarta hem, säkerhet, ljud & bild samt IoT. Du kommer att ha möjlighet att påverka och forma projektteamets framgång. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmåner.

Vi ser fram emot att välkomna en erfaren och kompetent projektledare till SM Smart Teknik AB i Gislaved, där vårt engagerade team är specialister inom Smarta hem, säkerhet, ljud & bild samt IoT.

Ansökan

Om du är redo att ta din karriär till nästa nivå som Projektledare på SM Smart Teknik AB, skicka din ansökan och CV till karriar@smartteknik.nu, eller tryck på knappen nedan. Märk ämnesraden med "Ansökan Projektledare - [Ditt Namn]". Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu!
Er smarta
teknikleverantör.
Läs mer om oss

Om oss

SM Smart Teknik AB är ett växande teknikföretag som specialiserar sig på att leverera innovativa och högkvalitativa tekniklösningar till våra kunder. Vi är dedikerade till att erbjuda de senaste och mest avancerade teknikprodukterna och tjänsterna.