Heltid

Innesälj / mötesbokare

Gislaved, Småland
November 6, 2023

Innesäljare/Mötesbokare hos SM Smart Teknik AB

Som Innesäljare/Mötesbokare kommer du att ha ansvaret för att proaktivt generera möten och skapa affärsmöjligheter för vårt företag, SM Smart Teknik AB. Din roll kommer att vara avgörande för att stödja försäljningsteamet genom att boka möten med potentiella kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

Proaktivt kontakta potentiella kunder via telefon och e-post för att boka kvalificerade möten åt försäljningsteamet. Genomföra professionella och övertygande presentationer av våra produkter och tjänster. Skapa och upprätthålla starka relationer med kunder genom att förstå deras behov och önskemål. Följa upp med kunder för att säkerställa kundnöjdhet och möjliga uppföljningsmöjligheter.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av innesälj och mötesbokning är en fördel.
  • Utmärkt kommunikationsförmåga och förmåga att skapa förtroende.
  • Driven att uppnå och överträffa uppsatta mål.
  • Grundläggande förståelse för försäljning och affärsprocesser.
  • God dator- och teknikkompetens.

Erbjudande:

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du har möjlighet att påverka ditt eget resultat och framgång. Du kommer att få omfattande utbildning och stöd för att utvecklas i din roll. Attraktivt lönesystem och förmåner erbjuds.

Ansökan:

Om du är redo att ta ditt nästa steg som Innesäljare/Mötesbokare hos SM Smart Teknik AB, skicka din ansökan och CV till karriar@smartteknik.nu eller använd knappen nedan. Märk ämnesraden med "Ansökan Innesäljare - [Ditt Namn]". Vi ser fram emot att höra från dig!


Ansök nu!
Er smarta
teknikleverantör.
Läs mer om oss

Om oss

SM Smart Teknik AB är ett växande teknikföretag som specialiserar sig på att leverera innovativa och högkvalitativa tekniklösningar till våra kunder. Vi är dedikerade till att erbjuda de senaste och mest avancerade teknikprodukterna och tjänsterna.